Om våre rosetter

Vi benytter beste kvalitet sateng eller acetat bånd når vi lager våre rosetter. Det meste av produksjonen skjer i våre lokaler i Trondheim. Vi har i første omgang valgt å legge oss på vanlige rosetter for rideklubber og sponsorer til hestesporten, men vi kan produsere hvilken som helst rosett for dere. Har du bilde eller tegning så kan du sende den på mail til oss så kan vi produsere den. Vi har totalt 196 forskjellige farger å velge mellom.

Våre rosetter kan produseres med 3 forskjellige plisseringer, box 3, box 2 eller knife.

Box 3 plissering:
Denne formen for plissering er den mest eksklusive varianten hvor man benytter over 7 meter bånd for å få 1 meter ferdig plissert bånd til rosetten. Denne metoden gir en fyldig og høy rosett med masse bånd. Nedenfor ser du bilde av hvordan box 3 plissering vil se ut forran og fra siden.

 

Box 2 plissering:
Denne formen for plissering gir et luftig og lukseriøst utseende samtidig som den er økonomisk. Her går det ca. 3,5 meter bånd for 1 meter ferdig plissert bånd. Den vil fremstå som en lukseriøs rosett, men med noe luftigere preg. Nedenfor ser du bilde av hvordan box 2 plissering vil se ut forran og fra siden.

 

Knife plissering:
Dette er en rimelig form for plissering, og gir ett flatt men volumiøs utseende. Denne formen for plissering bruker ca like mye bånd som for box 2 plissering, men her får man ett flatt bånd, mot volum i box 2. Nedenfor ser du bilde av hvordan knife plissering vil se ut forran og fra siden.